Wijziging prospectus Meesman fondsen

In verband met de aanpassing van ons fondsassortiment, hebben wij ons prospectus aangepast.

Vanwege de aanpassingen in het fondsassortiment zijn er per 1 december 2023 wijzigingen doorgevoerd in het Prospectus van de Meesman Beleggingsfondsen. Daarnaast hebben we enkele andere zaken gewijzigd, zoals het beleid betreffende storneringen van de automatische incasso's, die in het Reglement zijn vastgelegd.

Download het Prospectus (PDF, 1 MB)
Download het Reglement Meesman Beleggingsrekening (PDF, 169 kB)
Download het Reglement Meesman Pensioenrekening (PDF, 231 kB)

Mocht u hier verder nog vragen over hebben, neemt u dan contact met ons op. We zijn te bereiken op 070-363 73 00 of via info@meesman.nl.

Laatste nieuwsartikelen

Ios0068 Star 4 C1

Terugtreding voorzitter Raad van Toezicht

Na bijna vijf jaar treedt Frank Heemskerk terug als voorzitter van de Raad van Toezicht van Meesman Indexbeleggen. Zijn nieuwe functie bij ASML maakt dat hij niet langer de tijd en flexibiliteit in zijn agenda heeft om zijn rol als voorzitter van de Raad van Toezicht te kunnen blijven vervullen.

Ios0010 Pencil 5 C1

Wijziging prospectus Meesman fondsen

In verband met de aanpassing van ons fondsassortiment, hebben wij ons prospectus aangepast.

Ios0895 Contract 6 C3

De nieuwe pensioenwet per 1 juli 2023

Per 1 juli 2023 gaat de nieuwe pensioenwet in. Dat brengt voor iedereen veranderingen met zich mee. De vakbonden, werkgevers en overheid hebben er 15 jaar over gedaan om deze wet vorm te geven. Het belangrijkste doel van de nieuwe wetgeving is om het pensioengeld eerlijker over deelnemers van verschillende leeftijden te verdelen.