Meesman FlexPensioen voor werkgevers

Wilt u uw medewerkers een pensioenoplossing bieden die voor u én uw medewerkers aantrekkelijk is? Kies dan voor het Meesman FlexPensioen.

Bekijk de brochure

Bent u geen werkgever, maar wilt u wel iets doen voor uw eigen pensioen?
Wellicht is de Meesman Pensioenrekening dan iets voor u.


In het kort

Als werkgever wilt u iets regelen voor het pensioen van uw medewerkers. U wilt geen dure en starre collectieve pensioenregeling. Of een pensioenregeling met veel administratie en allerlei regels waar u zich aan moet houden. Het Meesman FlexPensioen is hét alternatief. Hiermee biedt u uw medewerkers een pensioenoplossing in de 3e pijler en kunt u uw bijdrage direct op de Pensioenrekening van uw medewerker storten.

Lage kosten

De (jaarlijkse) kosten van het Meesman FlexPensioen zijn een stuk lager dan bij een collectieve pensioenregeling:

Eenmalige kosten
● €750 opstartkosten
● €25 per aangemelde medewerker

Jaarlijkse kosten (vanaf jaar 2)
● €75 administratiekosten

 

Veel flexibiliteit

Zowel voor de werkgever als de medewerker is er veel flexibiliteit. Als werkgever kunt u zelf bepalen hoeveel u bijdraagt en voor welke functies. Dit kunt u bijvoorbeeld baseren op het salaris en parttime percentage. 

Uw medewerkers kunnen zelf kiezen of ze deelnemen aan het Meesman FlexPensioen. Ook hebben ze zeggenschap over de fondsen waarin hun pensioenpotje wordt belegd en de hoogte van de inleg.

 

Weinig administratie

U kunt het Meesman FlexPensioen met minimale administratieve aanpassingen regelen.  
Doet u een werkgeversbijdrage voor uw medewerker? Dan kunt u ervoor kiezen om de bijdrage direct op de Pensioenrekening van uw medewerker te storten, of uit te betalen als een extra vergoeding bovenop het salaris.
In beide gevallen ziet de medewerker het bedrag terug op de loonstrook. De administratie hiervan is heel eenvoudig.


 

Alles over het Meesman FlexPensioen

Omdat pensioen een nogal lijvig onderwerp kan zijn, hebben we een brochure gemaakt met daarin alle benodigde informatie:

  • Zo werkt pensioen in Nederland
  • Alle voordelen van het FlexPensioen
  • Zo eenvoudig is het FlexPensioen
  • De kosten
  • Wat krijgt u daarvoor?
  • Wat als...
  • Waarom Meesman?

Download de brochure


Meer informatie

Heeft u naar aanleiding van de brochure nog vragen? Of heeft u interesse in het FlexPensioen? Geef hieronder uw gegevens door en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. U kunt ons ook bellen op 070-363 73 00.