Vertel een vriend

Eén van de dingen waar we bij Meesman erg trots op zijn, is hoe betrokken onze klanten zijn. Regelmatig weten jullie ons hiermee te verrassen en dat motiveert ons enorm. Zo komt bijna de helft van onze nieuwe klanten bij ons terecht via familie en vrienden. Om jullie daarvoor te bedanken, hebben we Vertel-een-Vriend in het leven geroepen. We geven terug, uiteraard op de Meesman-manier.


U vertelt uw vrienden over Meesman

De Meesman community groeit hard: steeds meer mensen weten ons te vinden. Dat komt mede door u, onze bestaande klanten, die als ambassadeurs hun enthousiasme voor Meesman en indexbeleggen verspreiden.

Draagt u een nieuwe klant aan? Dan geven wij daar graag iets voor terug: óf aan u óf aan een goed doel. Dat mag u zelf bepalen.

Vraag persoonlijke code op
Stuur uw Meesman rekeningnummer mee

Wij geven iets terug

Heeft u een vriend aangedragen? Dan ontvangt u daarvoor een Meesmunt. U kunt zelf beslissen waar u deze voor inwisselt. Kiest u een goed doel uit waar wij vervolgens €20 aan doneren? Of ontvangt u graag een boek uit de Meesman boekenkast om uw financiële kennis verder uit te breiden? 

 

Bekijk de bedankjes


 

Zo werkt het

Stap 1. U deelt uw code
Uw persoonlijke code kunt u vinden in MijnMeesman. Deze kunt u delen met uw familie, vrienden, partner, collega's, buren, teamgenoten, kennissen etc.

Wilt uw vriend meer weten over indexbeleggen? Dan kunt u deze uitlegpagina meesturen. Op deze pagina staan een aantal mogelijkheden waarop uw vriend meer kan leren over indexbeleggen.

Stap 2. Uw vriend start met beleggen
Is uw vriend overtuigd? Dan kan diegene tijdens het openen van de rekening uw code invullen. Wanneer uw vriend is gestart met beleggen ontvangt u van ons een e-mail.

Stap 3. Wij geven iets terug
Voor elke vriend die start met beleggen ontvangt u een Meesmunt. Vervolgens kunt u zelf kiezen wat u hiermee doet. Met 1 Meesmunt kunt u:

  • €20 doneren aan een goed doel naar keuze
  • een boek uit onze boekenkast uitzoeken

Vraag persoonlijke code op
Stuur uw Meesman rekeningnummer mee


Over Vertel-een-Vriend

Bijna de helft van onze nieuwe klanten komt bij ons terecht op aanraden van familie en vrienden. We kregen dan ook regelmatig de vraag: “Meesman, kunnen jullie het niet makkelijker en interessanter maken om jullie aan te bevelen aan mijn vrienden?”

Natuurlijk kunnen wij dat! Maar dan wel op een manier die past bij Meesman en onze filosofie. Meesman is namelijk opgericht uit idealisme. Niet om zoveel mogelijk geld te verdienen, wél om iets goeds te doen voor de klant. Maatschappelijke betrokkenheid gaat daarmee hand in hand.

Daarom hebben we ervoor gekozen om terug te geven op twee manieren: kennis voor onze klanten of een donatie aan een goed doel. Op deze manier kunt u zelf beslissen op welke manier wij iets teruggeven voor de nieuwe klanten die u aandraagt.

 

Algemene voorwaarden