Stap 3. Geld inleggen

U kunt een eenmalige storting doen. Eenvoudig, snel en makkelijk met iDeal. U kunt maandelijks een vast bedrag inleggen. Dat gaat met een automatische incasso, die u online aan ons opgeeft. Eén keer instellen en Meesman doet de rest. U kunt natuurlijk ook eenmalig én maandelijks inleggen.

Bekijk de infographic over de minimum inleg


Losse storting,
met iDEAL

Wilt u eenmalig een bedrag naar uw Meesman rekening overmaken om te beleggen? Dat kan met iDEAL. U logt in op de beveiligde MijnMeesman omgeving. U selecteert het fonds waarin u wilt beleggen en vult het bedrag in. iDEAL doet de rest. Eenvoudig, snel en veilig. U kunt een eenmalige storting ook zelf naar ons overmaken, via internetbankieren bij uw eigen bank.

Stortingen via iDEAL kunnen vanaf €100. Stortingen worden eens per week belegd: bedragen die woensdag bij ons binnen zijn, worden vrijdag belegd.

Maandelijks inleggen,
met automatische incasso

Wilt u elke maand een vast bedrag beleggen? Dan kunt u dit in MijnMeesman aan ons doorgeven. Meesman zorgt er dan voor dat het bedrag elke maand via een automatische incasso wordt geïnd en belegd. U hoeft het maar één keer in te stellen. Meesman doet de rest. U kunt de maandelijkse incasso op elk moment wijzigen of stopzetten.

Maandelijks beleggen kan vanaf €100 per maand (in totaal, niet per fonds). Uw inleg wordt op de eerste maandag van de maand van uw bankrekening afgeschreven en de vrijdag daarop belegd.