Meer rust

Veel mensen denken dat beleggen iets is waar je dag en nacht mee bezig moet zijn. Dat je alles op de voet moet volgen zodat je snel kunt inspelen op nieuwe ontwikkelingen in de markt. Bij actief beleggen is dit inderdaad hoe het werkt. Maar het leven van passieve beleggers ziet er heel anders uit. Die doen helemaal niets. En dat levert nog meer op ook.


Geen omkijken naar

Indexbeleggen is beleggen in een wereldwijd gespreid, marktgewogen indexfonds en die voor de lange termijn aanhouden. Gewoon rustig blijven zitten, wat er ook gebeurt. In goede en in slechte tijden. Omdat u uw portefeuille niet hoeft aan te passen, hoeft u uw beleggingen niet in de gaten te houden en de beurs niet te volgen. U kunt het financiƫle nieuws met een gerust hart overslaan. Kortom, u heeft er geen omkijken naar.

Goed geregeld

Met indexbeleggen weet u wat u krijgt: het marktrendement. En dat is een beter rendement dan de meeste andere beleggers, zowel professioneel als particulier. U weet ook dat u minder kosten betaalt en minder risico loopt dan bij actief beleggen. Een betere oplossing is er niet. U hoeft dus niet meer te twijfelen of u de juiste keuze heeft gemaakt. Met indexbeleggen heeft u het goed geregeld en kunt uw tijd met een gerust hart aan andere zaken besteden.