Stap 2. Rekening openen

Een Meesman Beleggingsrekening opent u online. Dat kan zowel particulier als zakelijk. En is in een paar minuten gedaan. Snel, eenvoudig en veilig. En zonder kosten. Daarna kunt u direct beginnen met beleggen. En uw geld voor u aan het werk zetten.


Voor 1 of 2 personen

U kunt een Meesman Beleggingsrekening openen op naam van één of twee personen. De persoon of personen moeten woonachtig én belastingplichtig zijn in de Europese Unie, het Verenigd Koninkrijk, Zwitserland of Noorwegen. Personen die ook belastingplichtig zijn in de Verenigde Staten van Amerika (een zogenaamde US Person) kunnen helaas geen rekening openen.

 

Rekening openen

Voor een kind

Een ouder of andere wettelijk vertegenwoordiger mag een Meesman Beleggingsrekening openen op naam van een minderjarig kind. Zowel de ouder als het kind moeten woonachtig én belastingplichtig zijn in de Europese Unie, het Verenigd Koninkrijk, Zwitserland of Noorwegen. Zij mogen niet ook belastingplichtig zijn in de Verenigde Staten van Amerika (een zogenaamde US Person).

 

Rekening openen

Voor een bedrijf

U kunt een Meesman Beleggingsrekening openen op naam van een rechtspersoon. De rechtspersoon moet gevestigd zijn in de Europese Unie, het Verenigd Koninkrijk, Zwitserland of Noorwegen. Eigenaren, bestuurders en contactpersonen van de rechtspersoon mogen niet belastingplichtig zijn in de Verenigde Staten van Amerika (een zogenaamde US Person).

 

Rekening openen