Stap 2. Rekening openen

Bij Meesman kunt u vrij beleggen op een Beleggingsrekening, dat kan zowel particulier als zakelijk. Met een Meesman Pensioenrekening belegt u fiscaal vriendelijk op een geblokkeerde rekening voor uw pensioen. Beide soorten rekeningen opent u online. En dit is in een paar minuten gedaan. Snel, eenvoudig en veilig. En zonder kosten. Daarna kunt u direct beginnen met beleggen. En uw geld voor u aan het werk zetten.

Naar stap 3. Geld inleggen


Voor 1 of 2 personen

U kunt een Meesman Beleggingsrekening openen op naam van één of twee personen. De persoon of personen moeten uitsluitend woonachtig én belastingplichtig zijn in de Europese Unie, het Verenigd Koninkrijk, Zwitserland of Noorwegen.
Een Meesman Pensioenrekening kunt u openen op één naam. U dient uitsluitend in Nederland woonachtig én belastingplichtig te zijn.

 

Rekening openen

Voor een kind

Een ouder of andere wettelijk vertegenwoordiger mag een Meesman Beleggingsrekening openen op naam van een minderjarig kind.
Zowel de ouder als het kind moeten uitsluitend woonachtig én belastingplichtig zijn in de Europese Unie, het Verenigd Koninkrijk, Zwitserland of Noorwegen.

 

 

Rekening openen

Voor een bedrijf

U kunt een Meesman Beleggingsrekening openen op naam van een rechtspersoon. De rechtspersoon moet gevestigd zijn in de Europese Unie, het Verenigd Koninkrijk, Zwitserland of Noorwegen. Eigenaren, bestuurders en contactpersonen van de rechtspersoon mogen uitsluitend woonachtig én belastingplichtig zijn in de Europese Unie, het Verenigd Koninkrijk, Zwitserland of Noorwegen.

 

Rekening openen