Stap 2. Rekening openen

Een Meesman Beleggingsrekening opent u online. Dat kan zowel particulier als zakelijk. En is in een paar minuten gedaan. Snel, eenvoudig en veilig. En zonder kosten. Daarna kunt u direct beginnen met beleggen. En uw geld voor u aan het werk zetten.


Voor 1 of 2 personen

U kunt een Meesman Beleggingsrekening openen op naam van één of twee personen. De persoon of personen moeten uitsluitend woonachtig én belastingplichtig zijn in de Europese Unie, het Verenigd Koninkrijk, Zwitserland of Noorwegen.

 

 

 

Rekening openen

Voor een kind

Een ouder of andere wettelijk vertegenwoordiger mag een Meesman Beleggingsrekening openen op naam van een minderjarig kind.
Zowel de ouder als het kind moeten uitsluitend woonachtig én belastingplichtig zijn in de Europese Unie, het Verenigd Koninkrijk, Zwitserland of Noorwegen.

 

 

Rekening openen

Voor een bedrijf

U kunt een Meesman Beleggingsrekening openen op naam van een rechtspersoon. De rechtspersoon moet gevestigd zijn in de Europese Unie, het Verenigd Koninkrijk, Zwitserland of Noorwegen. Eigenaren, bestuurders en contactpersonen van de rechtspersoon mogen uitsluitend woonachtig én belastingplichtig zijn in de Europese Unie, het Verenigd Koninkrijk, Zwitserland of Noorwegen.

 

Rekening openen