Upgrade MijnMeesman

We hebben leuk nieuws om met u te delen! MijnMeesman (de online omgeving waarin u uw beleggingen kunt inzien en beheren) gaat namelijk een flinke upgrade krijgen. Ook kunnen we vol trots aankondigen dat de Meesman app binnenkort live gaat.

Wanneer gaat dit gebeuren?

We streven ernaar de nieuwe MijnMeesman op 1 juni te lanceren. De app volgt half juni, we laten u nog weten welke dag het precies wordt. We tellen de dagen al af!

Wat gaat er precies veranderen?

 • We introduceren de Stortingsmix
  U kunt straks met één storting in meerdere fondsen tegelijk beleggen. Dit doet u door een zogeheten ‘Stortingsmix’ in te stellen. Elke storting wordt dan volgens de door u ingestelde mix van Meesman fondsen belegd. U kunt uiteraard zelf kiezen of u hier gebruik van wilt maken en deze altijd aanpassen/stopzetten.
 • De datum van uw maandelijkse incasso verandert
  De automatische incasso van uw maandelijkse inleg wordt straks op de eerste maandag van de maand uitgevoerd en op de vrijdag daarna belegd.
 • Opdrachten volgen wordt makkelijker
  In de nieuwe MijnMeesman kunt u de status van uw opdrachten beter volgen. Doet u een overschrijving via iDeal? Dan kunt u deze direct terugzien in MijnMeesman.
 • U kunt straks gemakkelijk zelf online:
  a. Uw tegenrekening (de door u opgegeven bankrekening) wijzigen.
  b. Een stortingsrekening toevoegen, zodat u ook vanaf een andere bankrekening dan de bij ons bekende tegenrekening geld kunt overmaken om te beleggen.
 • Een moderner jasje
  We hebben MijnMeesman een flinke opfrisbeurt gegeven.

Waar dient u rekening mee te houden?

U kunt van 23 mei tot 1 juni geen opdrachten plaatsen of gegevens wijzigen. Ook vervalt de handelsdag van vrijdag 31 mei. De beperkingen zijn als volgt:

 • Van 16 mei tot 1 juni kunt u geen switchopdrachten in aantal participaties plaatsen
 • Van 22 mei tot 1 juni kunt u uw maandelijkse aan- en verkoopopdrachten niet wijzigen
 • Van 23 mei tot 1 juni kunt u geen opdrachten plaatsen of gegevens wijzigen

Ook verzoeken wij u van 23 mei tot 1 juni geen geld over te maken om te beleggen. Stortingen die in deze periode toch bij ons binnenkomen worden pas belegd tegen de koersen van vrijdag 7 juni.

De maandelijkse incasso voor juni zal een week later dan gebruikelijk plaatsvinden. De inleg wordt op maandag 10 juni geïncasseerd en op vrijdag 14 juni voor u belegd.

Meer weten: webinar

We kunnen ons voorstellen dat u erg nieuwsgierig bent naar de nieuwe MijnMeesman en de app. Om u alvast wegwijs te maken in de nieuwe omgeving, organiseren wij twee webinars. Hierin laten wij alle nieuwe functionaliteiten zien en leggen we uit hoe deze werken. Ook geven we alvast een kleine sneak preview van de app.


Aanmelden webinar

Laatste nieuwsartikelen

Boek (2)

Wijziging prospectus Meesman fondsen en switchkosten weer aan

In het prospectus van de Meesman Beleggingsfondsen zijn enkele wijzigingen doorgevoerd die op 1 juni 2024 ingaan.

Ios0147 New 4 C1

Upgrade MijnMeesman

We hebben leuk nieuws om met u te delen! MijnMeesman (de online omgeving waarin u uw beleggingen kunt inzien en beheren) gaat namelijk een flinke upgrade krijgen. Ook kunnen we vol trots aankondigen dat de Meesman app binnenkort live gaat.

Ios0068 Star 4 C1

Terugtreding voorzitter Raad van Toezicht

Na bijna vijf jaar treedt Frank Heemskerk terug als voorzitter van de Raad van Toezicht van Meesman Indexbeleggen. Zijn nieuwe functie bij ASML maakt dat hij niet langer de tijd en flexibiliteit in zijn agenda heeft om zijn rol als voorzitter van de Raad van Toezicht te kunnen blijven vervullen.