Webinar Beleggen in roerige tijden

Sinds begin dit jaar zijn de aandelen- en obligatiemarkten in mineur. De krantenkoppen staan er vol mee en laten het voorkomen alsof er een grote crisis op de beurzen gaande is. Daarnaast heeft de regering op Prinsjesdag laten weten dat uw vermogen de komende jaren anders wordt belast. Meesman legt uit: wat zijn de gevolgen voor u als passieve belegger?

Webinar Meesman legt uit: Beleggen in roerige tijden

Dit webinar is al geweest, u kunt zich niet meer aanmelden


Wat kunt u verwachten van dit webinar?

 1. Huidige aandelen- en obligatiemarkten
  Op de beurzen zijn momenteel dalende aandelenkoersen te zien. Anders dan de koppen in de media suggereren vallen de verliezen vooralsnog wel mee. Bij de obligaties zien we wel rode cijfers die we al lang niet meer gezien hebben. Directeur en oprichter Hendrik Meesman legt uit waarom beleggen ook nu een goed idee is.
 2. Nieuwe belastingstelsel
  Uw vermogen wordt de komende jaren anders belast. Wij leggen u uit wat er gaat veranderen en wat dit voor u als belegger betekent. Aan de hand van enkele rekenvoorbeelden maken we duidelijk welke impact de veranderingen in verschillende situaties hebben.
 3. Antwoord op uw vragen
  Het doel van dit webinar is om zoveel mogelijk vragen te beantwoorden. Daarom ontvangt u van tevoren een e-mail van ons, met daarin een linkje om alvast uw vragen te stellen. Dan kunnen wij die vragen weer meenemen in de voorbereidingen.
 4. Alle ruimte voor live vragen
  Natuurlijk kunt u niet alle vragen van tevoren bedenken. Sterker nog, de kans is groot dat u tijdens het webinar met nieuwe vragen zult komen. Daarom gaan we ervoor zorgen dat er meer dan genoeg ruimte is om live vragen te stellen.