Webinar - Je geldzaken op orde

Met de stijgende energieprijzen en dure boodschappen voel je wellicht meer dan ooit de behoefte aan grip op je uitgaven en overzicht in je financiën. Samen met Flow vertellen we in dit webinar hoe je jouw goede voornemens kunt omzetten in een praktisch geldplan.

Je geldzaken op orde
"Van goede voornemens naar praktisch geldplan"

Maandag 16 januari - 20:00u tot 21:00u

Aanmelden


Wat kun je verwachten van dit webinar?

1. Je huidige financiën
Daan van Kinken, oprichter van Flow, legt uit hoe je die basis op orde krijgt, waarbij je altijd inzicht hebt waar je staat. Zo kun je gemakkelijk bijsturen en weet je precies hoeveel geld je nog te besteden hebt. Dat geeft inzicht en rust.

2. Je toekomstige financiën
Hendrik Meesman, directeur en oprichter van Meesman, geeft je alle informatie die je nodig hebt om een goed financieel plan op te stellen voor de toekomst. Hoe kun je bijvoorbeeld slim en eenvoudig beleggen?

Daarnaast is het doel van dit webinar om zoveel mogelijk duidelijkheid te scheppen over je financiën. Daarom kun je van tevoren al jouw vragen insturen zodat we deze kunnen meenemen in de voorbereiding. Uiteraard is het ook mogelijk om live je vragen te stellen, er zit dan een team klaar om deze te beantwoorden.