Meesman & Flow Your Money

Meesman gelooft in het principe van pay-yourself-first: zodra uw inkomen binnenkomt, zet u een bedrag opzij dat voor uzelf is. U wacht dus niet tot het einde van de maand, om dan pas te kijken hoeveel er nog over is om opzij te zetten. Door eerst uzelf te betalen kunt u de rest van uw inkomen zorgeloos uitgeven, wetende dat u uw potje voor later niet heeft verwaarloosd. Flow biedt een app om dit te automatiseren en daarmee vereenvoudigen. Daarom werken wij bij Meesman samen met Flow. Hieronder leggen we uit hoe het precies werkt.


 

Flow

Flow is een app waarmee u automatisch spaart, budgetteert en belegt zodat u er geen omkijken meer naar heeft. Flow voegt slimme mogelijkheden toe aan uw bankrekeningen door uw geld automatisch over al uw budgetten, spaarrekeningen en beleggingen te verdelen op basis van triggers die u in de app instelt. Koppel uw bank aan Flow en vereenvoudig het beheer van uw geldzaken.

Flow is een betaalinstelling onder toezicht van de DNB en houdt zich aan alle heersende eisen op het gebied van privacy en veiligheid. De onderneming beschikt over een PSD2 licentie en is ISO27001 gecertificeerd. Zo weet u zeker dat uw geld en data veilig zijn. 


Verdeel uw geld als het binnenkomt

Flow verdeelt uw geld automatisch over al uw budgetten, spaarrekeningen en beleggingen op basis van triggers die u in de app instelt.

Bepaal hoeveel waar heen gaat

Stel een onbeperkt aantal Flows in en verplaats het geld moeiteloos naar waar u het belangrijk vind.

Starten met Flow

Download de app, koppel uw bankrekening, kies uw flows en u kunt meteen aan de slag.


Geldmethodes

Flow is er voor iedereen, van freelancers en ondernemers tot jonge gezinnen en hun grootouders. In de app zijn de beste flows voor Meesman klanten klaargezet die je in één keer kunt gebruiken.