Meesman & Flow

Meesman gelooft in het principe van pay-yourself-first. Het idee is dat u niet steeds wacht tot het einde van de maand en dan kijkt of er nog wat over is om opzij te zetten. Nee, in plaats daarvan zet u elke maand, als uw inkomen binnenkomt, eerst een bedrag opzij (dat is dus ‘uzelf betalen’) en kunt u de rest zorgeloos uitgeven, wetende dat u uw potje voor later niet heeft verwaarloosd. Flow biedt een app om dit te vereenvoudigen en Meesman wil testen of deze app geschikt is voor onze klanten.


Flow

Flow is een app waarmee u automatisch spaart, budgetteert en belegt zodat u er geen omkijken meer naar heeft. Flow voegt slimme mogelijkheden toe aan uw bankrekeningen door uw geld automatisch over al uw budgetten, spaarrekeningen en beleggingen te verdelen op basis van triggers die u in de app instelt. Koppel uw bank aan Flow en vereenvoudig het beheer van uw geldzaken.

Flow is een betaalinstelling onder toezicht van de DNB en houdt zich aan alle heersende eisen op het gebied van privacy en veiligheid. De onderneming beschikt over een PSD2 licentie en is ISO27001 gecertificeerd. Zo weet u zeker dat uw geld en data veilig zijn. 

 

 


 

Pilot voor Mee(s)denkers

Flow heeft voor Meesman een speciale testversie van de app ontwikkeld die u nu kunt uitproberen. Deze vernieuwde versie van de app is op dit moment nog niet voor het grote publiek beschikbaar en is afgestemd op langetermijnbeleggers.

U als Mee(s)denker willen we van harte uitnodigen om de app tijdelijk kosteloos te testen. U kunt u hiervoor aanmelden met onderstaand formulier.

Om rekening mee te houden:

  • De kosteloze pilot duurt twee maanden
  • Aanmelden voor deelname kan t/m 17 september 2021
  • Binnen drie werkdagen na aanmelding ontvangt u een e-mail van Flow met meer informatie
  • Eind september ontvangt u van Meesman een enquête om uw ervaringen te delen
  • Deelnemende banken: ABN Amro, Bunq, ING, Rabobank

Aanmelden Pilot