PZO Ondernemersevent

In samenwerking met Platform Zelfstandig Ondernemers organiseert Meesman op donderdag 29 september 2022 in Vianen het event voor zelfstandig ondernemers "Waar overzicht, inzicht & uitzicht samenkomen voor de zelfstandigen". Hoe ga je als zelfstandig ondernemer om met de huidige inflatie en onzekerheden en kun je met frisse energie je dromen verder najagen? We nemen je, op interactieve wijze, mee langs diverse ondernemerschapsthema’s. Door met elkaar in gesprek te gaan en ervaringen en handige tips uit te wisselen leren wij van elkaar. Ook is er alle gelegenheid om je netwerk verder te vergroten. Zo brengen wij elkaar verder.
Shiva Bloemberg (Algemeen Directeur van Meesman) is één van de gastsprekers.


Programma

15:30 Ontvangst
16:00 Start programma
17:50 Netwerkborrel
19:00 Einde


Locatie

Miele Experience Center Vianen
De Limiet 2
4131 NR Vianen

Je kunt gratis parkeren links van het hoofdgebouw van het Experience Center.

Kosten

Deelname aan het event kost normaliter €47. Wanneer je je echter aanmeldt met de code 'meesman2022' betalen wij je ticket. Er is een beperkt aantal kaarten. 

Aanmelden


De experts

 

PZO

Roderik Pape namens PZO, een vereniging van, voor en door zelfstandig ondernemers. "Wij nemen belemmeringen weg die jij als zelfstandige ondernemer ondervindt op het gebied van wet- en regelgeving door vakkundige belangenbehartiging."


Meesman

Shiva Bloemberg namens Meesman. "Wij hebben een eenvoudige beleggingsfilosofie: beleg in een wereldwijd gespreid, marktgewogen indexfonds en houd die voor de lange termijn aan. Gewoon rustig blijven zitten, wat er ook gebeurt. Deze manier van beleggen zorgt voor meer rendement, minder risico en meer rust."


Informer

Peter Potters namens Informer. Door overzicht te creëren weet je op ieder moment hoe je bedrijf ervoor staat. Informer helpt je om het in kaart brengen van je financiële overzicht zo gemakkelijk mogelijk te maken.


easeley

Michel Verheij namens easeley. Simpel, snel en zeker verzekeren, dat is waar easeley voor staat. Zo kun jij je risico’s afdekken op een manier die past bij jouw situatie.


FunnelGuru

Laura Hamer namens FunnelGuru. Ze helpt ondernemers om sneller te groeien met een unieke en bewezen marketing- en salesaanpak die 100% gebaseerd is op aankooppsychologie. Het resultaat: meer klanten, hogere omzet en relaxter ondernemen.