Meesman Money Challenge

De challenge is afgelopen. Bedankt voor alle enthousiaste deelnames en de vele positieve reacties! Onderaan deze pagina staan de namen van de winnaars.


Meesman wil graag het geldbewustzijn vergroten, zodat mensen zelf de regie kunnen nemen over hun financiën, nu en in de toekomst. Met deze challenge dagen we je uit om van 14 t/m 30 september nog eens even goed te kijken naar jouw financiële situatie. Doe je mee? Verzamel dan zo veel mogelijk Meespunten en maak kans op mooie prijzen!


Het prijzenpakket

We geven de prijzen op verschillende manieren weg. Als je in de top 3 eindigt met jouw score, ontvang je in elk geval een hoofdprijs.

Maar ook als je minder punten hebt behaald, maak je al kans op een prijs. De overige prijzen worden namelijk willekeurig verloot onder de deelnemers met minimaal 400 Meespunten. Daarbij geldt: hoe meer punten, hoe groter de winkans!


Hoe werkt het?

Meld je aan voor de Meesman Money Challenge en krijg toegang tot jouw persoonlijke dashboard. Hier vind je allerlei leuke opdrachten terug, variërend van het kijken van een video tot het invullen van een quiz of het fotograferen van jouw beleggingsdoel. Je kiest zelf welke opdrachten je wilt uitvoeren. Met elke opdracht kun je Meespunten verdienen en maak je kans op bovenstaande prijzen.


De winnaars

Hieronder staan de voornamen van de winnaars. Deze winnaars hebben een mail ontvangen met daarin verdere informatie over het in ontvangst nemen van de prijs. Bedankt voor je deelname!

Hoofdprijzen - top 3

  • €800 beleg-tegoed: Bastiaan
  • €400 beleg-tegoed: Rik
  • Meesman Zitzak: Bart

Hoofdprijzen - loting

  • €800 beleg-tegoed: Aysa
  • €400 beleg-tegoed: Bart
  • Meesman Zitzak: Luuk

Lifetime abonnement Flow+

Jeroen, Dévin, Matthijs, Ruben, Jeanine, Leonie, Richard, Jessica, Jeroen, Gert-Jan, Bobby, Sander, Milan, Kevin, Simone, Martijn, Felix, M, Sandra, Anneriek en Annet. 

Meer informatie

Pluim t.w.v. €50

Jolijn, De Belser, Miranda, Anja en Claire.