Wat is dat, indexbeleggen?

Geld opzijzetten voor later? Uw vermogen op een solide en verantwoorde manier verder laten groeien? Bij Meesman Indexbeleggen doet u dat eenvoudig zelf. U belegt in breed gespreide indexfondsen tegen blijvend lage kosten. U regelt het snel en eenvoudig online. En heeft u het eenmaal geregeld, dan heeft u er geen omkijken meer naar. Gewoon rustig blijven zitten, in goede en in slechte tijden. Dat geeft het beste resultaat.


Meer rendement

Indexbeleggen is wereldwijd beleggen in aandelen van duizenden bedrijven. Uw geld groeit met de markt mee. Door het rente-op-rente effect gaat dat steeds harder. De kosten zijn veel lager dan van actief beleggen. Dat zorgt voor een hoger rendement. Op lange termijn heeft u tientallen procenten meer vermogen.

Minder risico

Indexbeleggen is wereldwijd beleggen in aandelen van duizenden bedrijven. Maximale spreiding. Gaat een keer een bedrijf failliet dan is dat niet erg. Indexbeleggen is ook: niet handelen. Anders dan bij actief beleggen loopt u dus niet het risico van verkeerde beleggingsbeslissingen, die veel rendement kunnen kosten.

Meer rust

Indexbeleggen is wereldwijd beleggen in aandelen van duizenden bedrijven en die voor de lange termijn aanhouden. Nadat u bent ingestapt, hoeft u niets meer te doen. En toch maakt u een beter rendement dan de meeste andere beleggers, zowel professioneel als particulier. Weten dat het goed geregeld is. Dat geeft rust.


Kijk maar

Bij indexbeleggen heeft u veel lagere kosten dan bij actief beleggen. En dat betekent meer rendement. Hoe langer u het doet, hoe groter het verschil. Hieronder kunt u zelf berekenen wat indexbeleggen kan opleveren.

jaar

Rendementen

De eerste Meesman indexfondsen zijn in 2005 opgericht. Al meer dan 15 jaar behalen de fondsen uitstekende rendementen. Beter dan de meeste actief beheerde beleggingsfondsen. En beter dan de meeste vermogensbeheerders. Het geheim? Breed gespreide, marktgewogen indexen volgen. De dividendbelasting terugvorderen. En de kosten laag houden.


Zo werkt het

Hier vindt u praktische informatie over hoe beleggen bij Meesman werkt. Hoe u een portefeuille samenstelt. Hoe u een rekening opent. Hoe u geld inlegt. En hoe u het daarna in de gaten houdt. Beleggen bij Meesman is eenvoudig en u regelt alles snel zelf online.