Aanmelden Ladies Night

Waar droom jij van en hoe ziet jouw ideale toekomst eruit? Heb je daar de financiële middelen voor? En hoe doen anderen dat?
Meesman gaat op maandag 16 mei hierover met vrouwen in gesprek. Wil je meepraten over financiële onafhankelijkheid, beleggen en het najagen van jouw dromen? Schrijf je dan snel in!


 

Online is tegenwoordig veel kennis over financiële zaken te vinden, maar het is vaak lastig om door de bomen het bos te zien. Wat is nu waar, wat niet, en wat past het beste bij jou? Praten over geld is heel belangrijk, maar het is wel fijn als je dit kunt doen in een vertrouwde omgeving met andere vrouwen die met dezelfde vragen en twijfels zitten over hun financiële toekomst. Bij Meesman willen we vrouwen samenbrengen om op interactieve manier de wereld van geld te ontdekken en te leren van elkaar. Met praktische handvatten helpen wij elkaar op weg en zorgen we ervoor dat meer vrouwen de regie pakken over hun eigen toekomst.

Praat jij met ons mee? Meld je dan snel hieronder aan, want we hebben maar beperkt plek! En ken je nog iemand die hier ook zeker bij moet zijn? Je vriendin, moeder, zus of buurvrouw zijn ook van harte welkom! (Ze moeten wel even hun eigen formulier invullen.)

 


Programma

19.00u Ontvangst met koffie en thee

19.30u Aanvang interactief programma met een korte pauze

21.30u Afsluitende borrel

22.30u Einde


Locatie

We houden onze Ladies Night in Kamerik. Op een steenworp afstand van zowel Utrecht als Amsterdam ligt Buitenplaats Kameryck.

Kameryck beschikt over ruim voldoende parkeerplaatsen. Kies je voor het OV? Dan staat er op station Woerden een gratis shuttleservice klaar die je in 10 minuten naar de locatie brengt. 

Buitenplaats Kameryck
Oortjespad 3
3471 HD Kamerik

Aanmelden

Door de overweldigende belangstelling is het maximum aantal aanmeldingen bereikt. Daarom is het op dit moment helaas niet meer mogelijk om je aan te melden voor de Ladies Night.