Wat is dat nou, indexbeleggen?

Geld apart zetten voor later? Uw geld op een verantwoorde manier laten groeien? Bij Meesman Indexbeleggen regelt u dat eenvoudig zelf. Meesman heeft een eenvoudige en heldere beleggingsfilosofie: beleg in een wereldwijd gespreid, marktgewogen indexfonds en houd die voor de lange termijn aan. Gewoon rustig blijven zitten, wat er ook gebeurt. Omdat onderzoek na onderzoek steeds weer laat zien dat deze manier van beleggen, echt passief beleggen, de beste beleggingsresultaten oplevert.


Bereken het zelf

Wanneer u kiest voor indexbeleggen, kiest u voor breed spreiden, minder risico en meer rendement. Benieuwd naar het rendement? Hiernaast kunt u zelf berekenen wat indexbeleggen u kan opleveren.

jaar

Meteen starten met beleggen?

Open een rekening


Alles-in-een-gemaksfonds

De hele wereldwijde aandelenmarkt in één indexfonds: Aandelen Wereldwijd Totaal. Deze maximale wereldwijde spreiding betekent niet alleen minder risico maar ook meer rendement dan minder breed gespreide indexfondsen. Bovendien belegt dit fonds duurzaam, kan het de dividendbelasting terugvorderen en heeft het lage kosten. Dit unieke indexfonds is het ideale indexfonds voor wie echt passief wil beleggen. Daarom is dit het fonds dat we iedereen aanraden.

Service & gemak

Bij Meesman regelt u alles online. Een rekening opent u in een paar minuten. En in de ingelogde omgeving kunt u uw beleggingen inzien, opdrachten geven en nog veel meer. Eenvoudig, snel en veilig. Wilt u iemand spreken? Dan kunt u ons altijd bellen of mailen. U wordt persoonlijk en deskundig te woord gestaan. Geen call center, keuzemenu of wachttijd. Wij denken graag met u mee.


"Wij hebben de afgelopen zes maanden iedere maand hetzelfde bedrag ingelegd. Ik merk dat de automatische afschrijving ons tot die discipline dwingt en dat is fijn. We willen vermogen opbouwen door steevast in te blijven leggen. Meesman sluit heel goed aan bij deze visie. Het is een partij die niet gericht is op snel handelen en snelle winst of op de markt timen. Het gaat echt om vermogen opbouwen op de lange termijn. Precies wat ons plan is."
Renée
Klant van Meesman sinds 2020

 

 

Ontstaan uit idealisme

"Meesman is ontstaan uit idealisme, een drive om echt iets te veranderen in de wereld. Het eerlijke verhaal over beleggen vertellen en het voor iedereen mogelijk maken om vermogen op te bouwen op een manier die objectief gezien voor hen het beste is. Dat vinden we belangrijker dan zoveel mogelijk geld verdienen. (Kern)waarden wegen zwaarder dan winst."

Hendrik Meesman en Shiva Bloemberg, directie Meesman Indexbeleggen

Hoe werkt het?

Hier vindt u handige informatie over hoe beleggen bij Meesman precies werkt.

  • Hoe u uw beleggingsmix bepaalt
  • Hoe u fondsen uitkiest
  • Hoe u een rekening opent
  • Hoe u geld stort

Beleggen bij Meesman is eenvoudig en u regelt alles snel zelf online.

Lees meer