Aanmelden

Graag nodigen we u uit voor de jaarvergadering van de Meesman Beleggingsfondsen. Deze vindt plaats op maandag 24 juni 2024. U kunt kiezen of u de jaarvergadering digitaal of op locatie in Woerden wilt bijwonen.

Naast het officiële deel van de jaarvergadering vertellen we u graag meer over de twee Meesman fondsen voor het veilige deel van uw portefeuille. Het wereldwijde obligatiefonds, eerder dit jaar tot stand gekomen door de twee Meesman obligatiefondsen die we toen hadden samen te voegen. En het Rentefonds, een heel veilig beleggingsfonds dat zes maanden geleden van start is gegaan.

Tijdens de fysieke bijeenkomst is er ook gelegenheid om vragen te stellen en informeel kennis te maken met directeuren Hendrik Meesman en Shiva Bloemberg.

We zien ernaar uit u (persoonlijk) te kunnen begroeten. Uiteraard zijn ook introducés van harte welkom.

Aanmelden jaarvergadering


Programma

19.00u Ontvangst (alleen op locatie)

19.30u Jaarvergadering

20.15u Pauze

20.30u Presentatie door Hendrik Meesman

21.15u Borrel

22.00u Einde


Agenda Jaarvergadering

1. Opening en mededelingen

2. Verslag van de beheerder over het boekjaar 2023

3. Vaststelling jaarrekening over het boekjaar 2023

4. Verlenen van decharge aan de beheerder

5. Rondvraag

6. Sluiting


Locatie

We houden de jaarvergadering op de KAS Meeting-Eventlocatie te Woerden.

Adres:
De Bleek 13
3447 GV Woerden

Openbaar vervoer

KAS ligt op 10 minuten lopen van Station Woerden. Neem op het station uitgang ‘Zuid-zijde’. Volg de bordjes ziekenhuis (Antonius). Ga bij het ziekenhuis rechtsaf de Zaagmolenlaan op. Loop deze weg helemaal uit. Aan het eind van de doodlopende straat loopt u zo tegen KAS aan.

Met de auto

KAS ligt slechts 5 minuten rijden van de A12. Vanuit Den Haag neemt u afslag 13 (Woerden), en vanuit Utrecht afslag 14 (Woerden). Met 100+ parkeerplekken bent u verzekerd van een parkeerplek op eigen terrein. Daarnaast zijn er 4 laadpalen aanwezig voor uw elektrische auto.


Aanmelden jaarvergadering

U kunt zich hieronder aanmelden voor de jaarvergadering op maandag 24 juni. Introducés zijn van harte welkom, maar moeten wel apart aangemeld worden.