Aanmelden

Graag nodigen we u uit voor de jaarvergadering van de Meesman Beleggingsfondsen. Deze vindt ditmaal plaats op maandag 13 juni 2022. U kunt dit jaar kiezen of u de jaarvergadering digitaal of op locatie in Woerden wilt bijwonen.

Naast het officiële deel van de jaarvergadering verzorgen wij zoals gebruikelijk ook een presentatie. Dit jaar is het onderwerp 'Waarom iedereen maandelijks zou moeten beleggen'. Tijdens de fysieke bijeenkomst is er ook gelegenheid om vragen te stellen en informeel kennis te maken met directeuren Hendrik Meesman en Shiva Bloemberg.

We zien ernaar uit u (persoonlijk) te kunnen begroeten. Uiteraard zijn ook introducés van harte welkom. Zij kunnen zich hieronder ook aanmelden.


Programma

19.00u Inloop, ontvangst met koffie en thee

19.30u Start jaarvergadering

20.15u Korte pauze

20.30u Presentatie 'Waarom iedereen maandelijks zou moeten beleggen'

21.15u Borrel

22.00u Einde


Agenda Jaarvergadering

1. Opening en mededelingen

2. Verslag van de beheerder over het boekjaar 2021

3. Vaststelling jaarrekening over het boekjaar 2021

4. Verlenen van decharge aan de beheerder

5. Rondvraag

6. Sluiting

 


Presentatie 'Waarom iedereen maandelijks zou moeten beleggen'

Eerder stoppen met werken, een aanvulling op uw pensioen, uw hypotheek aflossen, een spaarpotje voor de (klein)kinderen of zomaar geld wegzetten voor later? Wat uw financiële doelstelling op termijn ook is, maandelijks beleggen is de ideale manier om het benodigde kapitaal op te bouwen. Maar waarom is dit eigenlijk? Dit en meer bespreekt oprichter en directeur Hendrik Meesman tijdens een presentatie.  


Locatie

Dit jaar is het zowel mogelijk om de jaarvergadering digitaal als live op locatie bij te wonen. We houden de live jaarvergadering in Woerden, bij KAS Meeting-Eventlocatie. Midden in het Groene Hart, vlakbij de A12 en op 10 minuten lopen van station Woerden.

Adres:
De Bleek 13
3447 GV Woerden

Komt u met de auto?
KAS ligt op slechts 5 minuten rijden van de A12. Vanuit Den Haag neemt u afslag 13 (Woerden), en vanuit Utrecht afslag 14 (Woerden). Er is ruim voldoende gratis parkeergelegenheid op eigen terrein. Daarnaast zijn er 4 laadpalen voor elektrische auto's aanwezig.

Komt u met het OV?
KAS ligt op 10 minuten lopen van station Woerden. Neem op het station uitgang 'Zuid-zijde' en volg de bordjes 'ziekenhuis'. Ga bij het ziekenhuis rechtsaf de Zaagmolenlaan op en loop deze helemaal uit. Aan het einde van de doodlopende straat loopt u tegen KAS aan.