Aanmelden webinar - Starten met beleggen

Meesman houdt eens per twee maanden een webinar genaamd 'Starten met beleggen'. Tijdens deze online sessie nemen we u in vogelvlucht mee door de filosofie van Meesman, lichten we toe hoe u kunt starten met beleggen en geven we een korte rondleiding door MijnMeesman.Webinar 'Starten met beleggen'
Maandag 16 september - 20:00 tot 21:00u

Webinar 'Starten met beleggen'
Donderdag 14 november - 20:00 tot 21:00u

Wat kunt u verwachten van dit webinar?

Het doel van deze sessie is dat u na afloop de basis van beleggen begrijpt. Dat u snapt wat beleggen inhoudt en welke kennis u daarvoor nodig heeft. Wat betekenen sommige termen? Hoe moeten de cijfers gelezen worden? Wat is een beleggingsmix en hoe kiest u een geschikte beleggingsmix? Kortom, alles wat u nodig heeft om een goede start te maken als indexbelegger.

Dit doen we door middel van een korte presentatie, gegeven door een van onze relatiemanagers. Daarna volgt een interactieve vraag- en antwoordsessie. De volgende punten kunt u in elk geval verwachten:

1. Starten met beleggen
Een van de relatiemanagers zal een korte uitleg geven over hoe u kunt starten met beleggen. De volgende zaken komen aan bod:

  • De beleggingsfilosofie van Meesman
  • Welke stappen u moet nemen om te starten met beleggen en koers te houden
  • Een rondleiding door MijnMeesman, onze beveiligde online klantomgeving: hoe stelt u diverse opdrachten in, waar vindt u uw rendement terug, wat houdt 'ongerealiseerd resultaat' in en nog veel meer

2. Antwoord op uw vragen
Het doel van dit webinar is om zoveel mogelijk vragen te beantwoorden. Daarom ontvangt u van tevoren een e-mail van ons, met daarin een linkje om alvast uw vragen te stellen. Dan kunnen wij die vragen weer meenemen in de voorbereidingen.

3. Ruimte voor live vragen
Natuurlijk kunt u niet alle vragen van tevoren bedenken. Sterker nog, de kans is groot dat u tijdens het webinar met nieuwe vragen zult komen. Daarom gaan we ervoor zorgen dat er meer dan genoeg ruimte is om live vragen te stellen.

Aanmelden