Nieuwe Meesman indexfondsen

breedspreiden.png24 juni 2019

Meesman gaat twee nieuwe indexfondsen introduceren. U kunt uw beleggingen bij Meesman dan nog breder spreiden of kiezen voor het ultieme gemak.

  • Een indexfonds dat belegt in aandelen van kleine bedrijven wereldwijd. Net als de andere Meesman aandelenfondsen volgt ook dit fonds de duurzame variant van de relevante MSCI Index en kan het de dividendbelasting terugkrijgen. Dit fonds stelt u in staat uw beleggingen bij Meesman nog breder te spreiden. De bestaande wereldwijd beleggende aandelenfondsen van Meesman (Aandelen Wereldwijd & Aandelen Opkomende Landen) beleggen immers beide in aandelen van grote en middelgrote bedrijven maar niet in aandelen van kleine bedrijven.
  • Een indexfonds dat wereldwijd belegt in aandelen van grote, middelgrote en kleine bedrijven uit ontwikkelde landen en aandelen van grote en middelgrote bedrijven uit opkomende landen. Ook dit fonds belegt duurzaam en kan de dividendbelasting terugkrijgen. Dit fonds biedt u de mogelijkheid om met één belegging in vrijwel de volledige wereldwijde aandelenmarkt te beleggen. U hoeft nooit meer na te denken over de verdeling van uw geld over de verschillende Meesman aandelenfondsen. De maximale wereldwijde spreiding in één fonds maakt dit het ultieme aandelenfonds voor passieve beleggers.

Naar verwachting zullen de fondsen begin september beschikbaar zijn. Hier leest u meer over de nieuwe fondsen (PDF, 189 kB).

« Ga naar overzicht