Meesman komt naar u toe!

Madurodam 1.jpg12 mei 2017

Meesman geeft de komende maanden op verschillende locaties in het land de presentatie 'De ene obligatie is de andere niet'. U bent van harte welkom, ongeacht of u al klant bij Meesman bent of nog niet.

Volgens velen moet je nu niet in obligaties beleggen. De rente is laag. En de risico’s zijn hoog. Dit is echter te kort door de bocht. Er zijn heel veel verschillende soorten obligaties, van zeer veilig tot uitermate risicovol. Die kan je niet over een kam scheren. Veilige obligaties blijven veilig. En blijven de beste manier om het risico van een beleggingsportefeuille te beperken. De rentestand doet daar niets aan af.

Tijdens de presentatie vertellen we u er graag meer over: wanneer is een obligatie veilig, waarom veilige obligaties veilig blijven en wat een veilig obligatiefonds voor u kan betekenen.

Data en locaties
Maandag 19 juni 2017               Hoofddorp, Experience Center
Maandag 26 juni 2017               Tilburg, Villa de Vier Jaargetijden
Dinsdag 27 juni 2017                 Zwolle, De Nieuwe Buitensociëteit

Er is ruim gelegenheid om vragen te stellen en informeel kennis te maken met directeuren Hendrik Meesman en Jacques Wintermans. We zien ernaar uit u op een van de locaties persoonlijk te kunnen begroeten. U bent van harte welkom, ongeacht of u al klant bij Meesman bent of nog niet. Ook introducés zijn welkom.

Aanmelden

« Ga naar overzicht